Twee weken voorbij! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Veerle Hirdes - WaarBenJij.nu Twee weken voorbij! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Veerle Hirdes - WaarBenJij.nu

Twee weken voorbij!

Door: Veerle

Blijf op de hoogte en volg Veerle

25 September 2009 | Nederland, Amsterdam

Hallo!

Zijn er al weer twee weken voorbij, gaat snel!!

Héhé, vandaag naar de dokter geweest. Inderdaad een allergische reactie.
Een créme gekregen voor de jeuk en muggenbulten.
Kom ik er thuis achter dat ik precies dezelfde créme vorige week al had gekocht...
Verdomme. Haha.

Maar goed, de tweede stageweek zit er dus weer op. Vanmiddag heerlijk gezond in de tuin en we hebben alles even lekker opgeruimd. Het is hier nog nooit zo netjes geweest, haha.
Ik heb nog een witte riem gekocht, die créme dan, en twee tienerluchtjes. Haha. Je kunt lullen wat je wilt, maar die zijn zo lekker!

Eigenlijk zitten we nu te wachten op onze nieuwe huisgenoot. Als die überhaupt komt...
We wachten wel af!

Ayo!
Xxxxxxxxxxxx

• 25 September 2009 - 21:24

Mams:

wat ben je toch een druif zeg, haha nou kun je maar smeren.xxxxxxxxxxx

• 28 September 2009 - 10:23

Rianne:

meissie toch kun je lekker veel smeren ;) hahah!
    nou meisje spreek je snel!

Kusjee Riann

Vakantiee!!!!!!!!!

05 December 2009

Lang geleden!!
Veerle

Ik ga naar Curaçao voor de opleiding SPW 4. Ik ga stage lopen op het Savaanhuis met autitische kinderen, maar ook met het syndroom van Asperger. Ook ontwikkelingsachterstanden en ADHD komen er voor! Ik heb er super veel zin in, maar het is tegelijkertijd ook heel erg spannend. Ik hoop dat de blogs die ik schrijf, jullie ongeveer kan laten weten wat ik allemaal meemaak! Xxxx

Actief sinds 29 Aug. 2009