Leuk avondje!
Door: Veerle
Blijf op de hoogte en volg Veerle
19 September 2009 | Nederland, Amsterdam
Nou, zoals Paul, mama, Michael en Marly al weten, heb ik gisteren een leuke jongen ontmoet! Damn, jongens en meiden, hij is een lekker ding! Vanavond komt hij met een paar anderen naar ons toe, yay! Dan zie ik hem weer! Haha.
Vandaag lekker geshopt! Ik heb een jurkje gekocht, heel leuk. Ook een nieuwe zonnebril! Hij is super cool, hij is nog beter dan die vorige! Beters!
Ook Osi, voor muggen, en nu maar hopen dat het werkt! Ik hou jullie verantwoordelijk als het niet werkt, Paul en mama! Haha.
Muggenspul voor de jeuk gekocht, Rowan heeft een foto gemaakt. Man, wat zei ze nou?
Oh ja, de nieuwe uitbarsting van chlamydia!
Haha, het is echt erg! Mijn benen zijn helemaal kapot gekrabd.
Maar goed, we zouden eigenlijk daarna naar het strand gaan, maar dat is niet gelukt. Het was al te laat.
Vanavond een simpel eitje eten en daarna komt Hij! Haha.
Ayo!
Xxxxx
19 September 2009 - 09:47
Lonneke:
veerlee! (L)
geniet van alles & ik blijf lezen wat je daar allemaal doet! leuke foto's op hyves!
oja, heb je de klamboe wel meegenomen? ;)
xxxxxxx -
19 September 2009 - 09:55
Mams:
voor zon zee en strand wil ik wel een paar muggenbulten hebben hoor hahaha
xxxxxxxxx -
19 September 2009 - 15:41
Jenny Short:
What a great blog! I shall look forward to seeing and hearing about your adventures in Curacao every day. -
19 September 2009 - 17:14
Karin En Cocky:
Hallo Veerlie Leuk om te horen en te zien dat het goed met je gaat in dat verre land. Pa en Ma waren aan de kar vandaag.Groeten van Karin ,Cocky en de hondjes www.duitsecatering.nl -
19 September 2009 - 17:22
Rianniejjj:
heeeey lief mutsje van me!
wat lee ik nu :o meid toch
fotos fotos fotos????
wil hem natuurlijk wl keuren hea ;):P
hoe is het erverder mee?
meis ik volg je!!!
en niet zo miepen over je lekkere muggenbultjes waar tegen over staat wel zon zee en strand!!!
en lekkere jongens zo te horen!
vieze sjansbal!
Nou Dikke Kus Ik lief juw
Mis je :'(:(:( -
19 September 2009 - 17:28
Rianne:
nog 125 dagen :O -
20 September 2009 - 13:32
Hilde:
Heey Veer!
Waahjohhh lekker aan het sjansen daar:D ahh leuk man:D
Zo te lezen heb je het naar je zin :) helemaal super.... jeetje wat schrijf jij een verhalen joh ahha..:P pffieuww maar wel heel leuk om te lezen!
ik hou alles in de gaten
succes met je stage en geniet ervan!
Liefs, xx Hilde