Dag twee - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Veerle Hirdes - WaarBenJij.nu Dag twee - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Veerle Hirdes - WaarBenJij.nu

Dag twee

Door: Veerle

Blijf op de hoogte en volg Veerle

13 September 2009 | Nederland, Amsterdam

Dag twee.

Ja, jongens, daar was ik weer! Nu niet denken dat ik elke dag niks te doen heb en dus maar elke dag een blog erop zet. We hebben nog een weekend voor de boeg en daarna gaan we beginnen met stage! Dan is het afgelopen met de dagelijkse bloggen.

Vandaag hebben Rowan en ik een grote schoonmaak gehouden in Casa Dushi, wat wel nodig was! De keuken, badkamer en het kleine keukentje helemaal gepoetst, afwas gedaan (René had deze leuk voor ons achtergelaten, haha, nee, hoor, onze afwas stond er ook tussen), geveegd, gedweild en ja… nog meer.
Anyway; ik was vanochtend toch pas om kwart voor elf wakker. De drank en het late tijdstip van gisteren hebben toch zijn tol geëist. Maar goed, nu ben ik lekker uitgeslapen en is het inmiddels alweer vijf over zeven bij ons. Jullie liggen op bed, het is bij jullie nu vijf over één. Of iedereen is nog op, het is immers vrijdagavond!

Zaten we heel gezellig vlak voor de grote reiniging in onze bikini in de zon. Wat erg…
Ik heb gewoon echt serieus een half uur in de zon gezeten.
Rowan probeerde een kokosnoot open te gooien… Lukte alleen niet echt.
Beetje jammer weer…
Later, heel gezellig, in de… nou ja, laten we het maar even de huiskamer noemen…, zaten wij te praten. In onze bikini…
Komt de vervangende huisbaas binnengelopen met een dude achter hem aan. Snel maar even wat aan getrokken.

René moest weer gewoon werken vandaag en Rowan en ik hebben na onze schoonmaak even boodschappen gedaan. Flink wat ingeslagen.
Voor de komende drie dagen! :)
Wij kwamen daar een man tegen, die ons zijn kaartje gaf en blijkbaar een rapper – entertainer – en slangenman was. Hij fotografeert de slangen in Willemstad.
Oké, een leuk weetje; Kreeften zijn over het algemeen rustig, maar als je in begin juli geboren bent, ben je wilder dan de anderen. Steenbokken zijn eigenwijs.
Nou ja, dat klopt wel:)
René vind hem een voodoo gast.
Rowan vind hem eng.
Ik weet niet wat ik er van denk.
Was wel gezellig!

Nu doen we een poging tot koken, maar we zijn niet vooruit te branden. Steak, te zachte aardappelen en Hollandse zooi. Heb alleen geen zin meer om te koken.

René heeft een über coole dvd meegenomen, van Friends, seizoen 9. Oh ja, Angel zit er ook in.
Yay!

Weet nog niet of we die vanavond gaan kijken of dat we naar Mambo Beach gaan. We zien het wel!

Jongens, catch ya later!

• 13 September 2009 - 16:03

Riann:

echt als ik dit lees wil ik ook daar heen :P

KUS

Ervaringen...

17 Oktober 2009

Weer stage

10 Oktober 2009

Weekje vakantie met een kapotte auto!

04 Oktober 2009

Beslissing van werkplek!

22 September 2009

De 10 Antilliaanse Geboden xD

20 September 2009

Laatste dag van het weekend!

19 September 2009

Day one!

07 September 2009

Afscheid
Veerle

Ik ga naar Curaçao voor de opleiding SPW 4. Ik ga stage lopen op het Savaanhuis met autitische kinderen, maar ook met het syndroom van Asperger. Ook ontwikkelingsachterstanden en ADHD komen er voor! Ik heb er super veel zin in, maar het is tegelijkertijd ook heel erg spannend. Ik hoop dat de blogs die ik schrijf, jullie ongeveer kan laten weten wat ik allemaal meemaak! Xxxx

Actief sinds 29 Aug. 2009