Weekend!
Door: Veerle
Blijf op de hoogte en volg Veerle
18 September 2009 | Nederland, Amsterdam
Héhé, bedankt voor jullie reacties! Ik heb weekend! Vanavond gaan Rowan en ik lekker uit.
Vandaag was stage wel leuk, maar helaas weer de ochtend niets te doen, omdat er geen kinderen waren. Ik ben samen met een andere begeleidster met een paar Antilliaanse jongens gepraat, vrienden van haar.
Damn, dat Papiamentu gaat snel! Kon het echt niet volgen, en zij maar vragen, antwoord geven en lachen.
Hahaha.
Anyway; verder vandaag een rustige dag eigenlijk. Twee jongens moeten we wel in de gaten houden, maar verder leuk.
Kerncompetenties even door gekeken, vanaf volgende week daarmee aan de slag!
Vandaag samen met een paard therpie gehad. Het is de bedoeling dat ze een bit kan in doen, zonder problemen. Tegelijkertijd moet ze ook kleine rondjes kunnen draaien, zodat ze haar achterbenen kruist. Dit doet ze niet, dus ben ik samen met de begeleidster van eerder in deze blog gaan oefenen.
Ik durf eigenlijk bijna niet met mijn rug naar het hoofd van een paard toe gaan staan, ben altijd bang dat er wordt gebeten. Vooral nu, omdat ze koppig is en omdat ze boos werd dat we zo intensief met haar aan het oefenen waren.
Maar goed; het is me gelukt! Om zonder al teveel angst met mijn rug naar haar toe te staan.
Whoo!
En het is ons gelukt, want ze heeft haar achterbenen gekruist. Ik was helemaal trots op haar.
Zij zweette als een hele nieuwe, terwijl het eigenlijk een vrij simpele oefening is. Blijkbaar kent ze dus haar achterlichaam niet helemaal, anders hebben ze niet zoveel moeite met kruisen, als zij.
Proud on me!
Zojuist gedouched en wat leuks aan getrokken. We gaan over een half uurtje fzo!
Ayo!
Xxxx
18 September 2009 - 17:03
Mams:
xxxxxxxxxx geniet er maar van -
19 September 2009 - 17:28
Rianniej:
Klinkt erg leuK! betekend dit ook dat jij voor de paarden hebt gekozen of wat?
Dikke Kus!
jij bent mijn moppiej!